Contact

Fritom Group

Fritom staat voor de slimme logistieke dienstverlener op zoek naar de beste logistieke oplossingen. Fritom wil de fakkeldrager zijn op het gebied van logistieke dienstverlening. En staat in de top 30 van de logistieke dienstverleners in Nederland. Hier vind je meer informatie over de werkmaatschappijen van Fritom, de Fritom Corporate en de Fritom Group.

Werken bij Fritom Group

Opmerkelijk is dat de Fritom Group juist groot geworden is door klein te blijven. Dit zit ‘m in de combinatie van de kennis, continuïteit van de groep met de flexibele, betrokken, zelfstandige werkmaatschappijen. Familiegevoel, werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en zekerheid zijn cruciaal. Dit maakt werken bij een Fritom bedrijf leuk en werken met Fritom top.

Werken bij Sanders|Fritom

Dan krijg je de voordelen van werken bij een echt familiebedrijf in Uden waar werkplezier en veiligheid voorop staan. Een betrouwbare en aantrekkelijke werkgever in de logistiek waar veel mogelijk is. Blije medewerkers en tevreden klanten daar staat Sanders|Fritom voor. Ofwel: ‘The road to your success’.

Werken bij TGN|Fritom

Geeft je zekerheid, werkplezier en familiegevoel als pluspunten van deze logistieke dienstverlener in Zwolle. TGN|Fritom is de regisseur in klantgerichte en slimme logistieke totaaloplossingen. Zowel voor werknemers als klanten geldt: ‘With you in mind’.

Werken bij Melkweg|Fritom

Krijg de voordelen van werken bij een Fries familiebedrijf in Bolsward waar werkplezier, betrokkenheid en persoonlijke groei belangrijk zijn. Melkweg|Fritom is de specialist in vervoer van vloeibare producten voor de food, feed en technische sector en heeft als motto: ‘Samen meer bereiken voor klant en personeel’.

Werken bij Veenstra|Fritom

Medewerkers zijn trots -grutsk- om bij Veenstra|Fritom te werken. Dat komt omdat het een hecht Fries familiebedrijf in Heeg is, waar werkplezier en doorgroeimogelijkheden voorop staan. Veenstra|Fritom is daarmee een betrouwbare werkgever in de logistiek.

Werken bij Oldenburger|Fritom

Ga ook voor de voordelen van het werken bij een internationaal logistiek dienstverlener in Veendam en Emmen, met meer dan 100 jaar ervaring in innovatieve logistieke dienstverlening en supply chain management. Oldenburger|Fritom gaat dagelijks voor operational excellence en continuous improvement volgens de Lean Six Sigma methode. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal.

Werken bij Fritom Corporate

Fritom Corporate is de moedermaatschappij voor de Fritom bedrijven en de Fritom Group. Corporate faciliteert op het gebied van financiën, riskmanagement, corporate identity, IT en R&D. Deze uitdagende omgeving en het familiegevoel, werkplezier, persoonlijke ontwikkeling maakt werken bij Fritom Corporate ideaal. Er zijn hier veel kansen en mogelijkheden om zelf beter te worden en te groeien.